Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България

Menu Moda – официален представител на DAG Style за България –представи своите продукти в столичен клуб вчера. Kомпанията е специализирана в производството на менюта и аксесоари за ХоРеКа сектора.

Специални гости на събитието бяха Джулия Палберти, Глобален директор „Маркетинг и бизнес развитие“ и Силвия Белоти, Официален фотограф на DAG Style.

Г-жа Палберти лично показа качествата на продуктите и с какво те се отличават от останалите производители в сектора. Чрез минималистичния дизайн, Menu Moda- DAG Style превръща менюто от обикновен функционален предмет в емоционален и модерен посланик на добрия стил.

Всички продуктови линии се произвеждат от устойчиви на околната среда материали – корк, регенерирана кожа (произведена от парчета от истинска кожа), целулозен материал и др.

Италианският бранд носи стил чрез смелите си цветове, очарователни текстури и с прецизността си към всеки един детайл от дизайна. С Menu Moda – DAG Style всяка маса се превръща във визитна картичка на ресторанта, носейки послание за устойчивост, отговорност и ангажираност – качества, с които компанията се гордее.

Събитието протече в уютна атмосфера, с много кулинарни изкушения и приятни емоции за гостите. Имаше и специална изненада за всички присъстващи – томбола с награди – ваучери за отстъпка при покупка на продукти от Menu Moda.