Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България

Menu Moda – официален представител на DAG Style за България –представи своите продукти в столичен клуб вчера. Kомпанията е специализирана в производството на менюта и аксесоари за ХоРеКа сектора.

Специални гости на събитието бяха Джулия Палберти, Глобален директор „Маркетинг и бизнес развитие“ и Силвия Белоти, Официален фотограф на DAG Style.

Вижте още „Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България“

Menu Moda представи своите продукти по време на SIHRE 2017

По време на СИХРЕ 2017 Menu Moda представи менюта от рециклирани и екологични материали, създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора – DAG Style.

Вижте още „Menu Moda представи своите продукти по време на SIHRE 2017“

DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017

DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017. Щандът на италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за маси беше специално декориран в aнтикварен стил.

Вижте още „DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017“

Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style

По време на СИХРЕ компания Menu Moda ще представи менюта от рециклирани и екологични материали. Те са създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора – DAG Style. Компанията следва концепцията си за опазване на околната среда и при създаването на своята колекция ECO.

Вижте още „Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style“