Изживяването в ресторанта започва от красиво меню

Ето какво казват любезните ни партньори от Sofia Restaurant Week за Menu Moda:

„Ние избрахме Menu Moda!
Sofia Restaurant Week държи на качествената храна и незабравимото кулинарно преживяване, което предлагат участващите във Фестивала ресторанти.


Вижте още „Изживяването в ресторанта започва от красиво меню“

Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България

Продуктова презентация на менюта за заведения и хотели от Menu Moda. Компанията – официален представител на DAG Style за България – представи своите продукти в столичен клуб вчера. Специализирани в изработка на менюта и аксесоари за ХоРеКа сектора.

Специални гости на събитието бяха Джулия Палберти, Глобален директор „Маркетинг и бизнес развитие“ и Силвия Белоти, Официален фотограф на DAG Style.

Вижте още „Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България“

Menu Moda представи менюта за заведения по време на SIHRE 2017

По време на СИХРЕ 2017 Menu Moda представи своите менюта за заведения от рециклирани и екологични материали, създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора – DAG Style.

Вижте още „Menu Moda представи менюта за заведения по време на SIHRE 2017“

DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017

DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017. Щандът на италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за маси беше специално декориран в aнтикварен стил.

Вижте още „DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017“

Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style

По време на СИХРЕ компания Menu Moda ще представи менюта от рециклирани и екологични материали. Те са създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора – DAG Style. Компанията следва концепцията си за опазване на околната среда и при създаването на своята колекция ECO.

Вижте още „Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style“