MENU MODA с участие в изложението „За туризма от А до Я“ 2019

Меню Мода отново взе участие в изложението – договаряне за професионалисти „За туризма от А до Я”. Тази година то се проведе от 16-ти до 23-ти април последователно в Слънчев бряг, Бургас и Созопол. Изложението е Бизнес ту бизнес ориентирано и събра на едно място хотелиери, ресторантьори и туроператори с компаниите, които предлагат продукти и услуги в полза на туристическия бизнес.

Защо трябва да имаме отделно меню за коктейли

Чудили ли сте се някога защо изисканите ресторанти имат отделно меню за коктейли? Дали е богаташки каприз и излишно разточителство или работещ трик за повече продажби? Днес ще Ви отговорим точно на този въпрос.

В началото – няколко въпроса

За да Ви помогнем да разберете смисъла на отделното меню за коктейли, ще Ви помолим първо да си отговорите на няколко въпроса:

Най-подходящото меню за заведение на морето

 

Меню за заведение на морето? Менютата в заведенията край морето винаги създават неприятности на управителите. Основният проблем е, че кориците и листовете се захабяват изключително бързо. Често се оказва, че не могат да запазят добрия си вид, дори в рамките на един сезон.

Как да изберем добър персонал за заведение?

 

Не е тайна, че днешната конкуренция в сферата на ресторантите, кафенетата и другите заведения е много висока и голяма роля в тази борба играе персоналът. Нивото и качеството на обслужване на клиентите или появата на проблеми в заведението зависи както от администрацията, така и от сервитьорите, барманите, готвачите и дори от миячите на съдове. В такъв случай, как да подберем точния персонал? Обикновено се пуска обява в специализираните сайтове.

Колко е важен дизайнът на менюто

Колко е важен дизайнът на менюто? Сигурни сме, че сте вложили наистина много усилия и средства в създаването на страхотен интериор в ресторанта си. Постигнали сте оригинална атмосфера, каквато няма наоколо. Оборудвали сте кухня за чудо и приказ. Подбрали сте страхотни ястия, които да предложите на гостите си. Но често собствениците и управителите на заведения забравят важността на един малък детайл: качествената изработка на менюта.

Ако не сте убедени, че външният вид на списъка с ястия и напитки играе някаква съществена роля, молим да прочетете следващите редове.

Трикове за повече поръчки

 

Подходяща музика, вкусна храна, добро обслужване – със сигурност знаете, че това привлича клиенти в даден ресторант, затова Menu Moda ще ви даде няколко трикa за повече поръчки.  Но чували ли сте за психологията на менюто и за това как то може да повлияе върху поръчките?

Ще ви запознаем с няколко основни правила, върху които се гради изкуството на неустоимите менюта. За целта е нужна малко психология на клиента и няколко добри изследвания на специалисти по въпроса с менютата.

Изживяването в ресторанта започва от красиво меню

Ето какво казват любезните ни партньори от Sofia Restaurant Week за Menu Moda:

„Ние избрахме Menu Moda!
Sofia Restaurant Week държи на качествената храна и незабравимото кулинарно преживяване, което предлагат участващите във Фестивала ресторанти.


Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България

 

Продуктова презентация на менюта за заведения и хотели от Menu Moda. Компанията – официален представител на DAG Style за България – представи своите продукти в столичен клуб вчера. Специализирани в изработка на менюта и аксесоари за ХоРеКа сектора.

Специални гости на събитието бяха Джулия Палберти, Глобален директор „Маркетинг и бизнес развитие“ и Силвия Белоти, Официален фотограф на DAG Style.

Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style

 

По време на СИХРЕ компания Menu Moda ще представи менюта от рециклирани и екологични материали. Те са създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора – DAG Style. Компанията следва концепцията си за опазване на околната среда и при създаването на своята колекция ECO.

| СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

+ 359 895 757 193                       info@menumoda.bg

 

 

  | ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ------------------------------------------------менюта за ресторантименюта за ресторантименюта за ресторантименюта за ресторанти