Изработка на менюта от Menu Moda.

За MENU MODA

Изработка на менюта и аксесоари за маси от италианската компания Menu Moda – DAG Style.

Ние сме част от групата на ITN&Co Advertising – агенция за пълно рекламно обслужване

Заведенията са голяма част от клиентелата на ITN&Co Advertising и дълго време създавахме всякакви рекламни материали за тях. Но с времето разбрахме, че добрите, правилно подбрани аксесоари и менюта за ресторанти са важно условие за качеството на бизнеса им.

Така решихме да създадем отделен екип от професионалисти, които да познават проблемите на ресторантьорите и да умеят да ги решават компетентно. Те се грижат изключително за това да създават концепции и да изработват персонални и оригинални менюта за заведения, както и аксесоари за маси, престилки за готвачи, бармани и сервитьори, дъски и пиктограми, портфейли и др.

Ние предлагаме професионални, цялостни решения за аксесоари и менюта на заведения

Ние сме перфекционисти, които познават силата на детайла в ресторантьорството. Наясно сме с проблемите от кухнята на бизнеса, с психологията на клиента, с малките трикове за повече продажби, с правилата за създаване на естетическа визия и оптимална функционалност.

В MenuModa вие не получавате просто меню. Получавате персонални, професионални решения и инструменти, които години наред ще водят бизнеса ви нагоре .

Ние ви осигуряваме пълно обслужване

В MenuModa ще получите:

  • професионална цялостна концепция за менюта и аксесоари според спецификата на вашето заведение;
  • подбор на подходяща папка за меню – оптимален вариант, съобразен с вашия стил, нужди и бюджет;
  • създаване на персонален дизайн на меню;
  • печат на меню;
  • подбор на подходящи аксесоари за ресторанти, които да придадат завършеност на цялостното излъчване на заведението;
  • лично внимание, специално отношение и адекватна консултация;
  • видими бизнес резултати.

Щастливи сме от факта, че с коректното си отношение и професионализма си успяваме да превърнем нашите клиенти в наши добри приятели.

Ние сме официални представители за България на италианския производител DAG Style

В стремежа си да предложим най-доброто на своите клиенти, станахме официални представители на италианския производител на менюта и аксесоари DAG Style.

Така можем смело и спокойно да предлагаме над  1200 варианта на качествени, трайни и впечатляващи менюта, както и множество модели дъски за заведения, пиктограми, сметници, престилки за готвачи, бармани и сервитьори, аксесоари за маса, портфейли и аксесоари за сервитьори и др. На наистина изгодни цени.

Ето как можем да ви бъдем постоянно полезни

За да ни държите близо до себе си, за да сте винаги в крак с последните тенденции, за да получавате професионални съвети, последвайте ни във Facebook,.

А ако имате нужда от професионален съвет, направете своето запитване още сега.

За нас ще бъде чест да станем част от вашия успех!

Те вече ни се довериха: