Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България

Продуктова презентация на менюта за заведения и хотели от Menu Moda. Компанията – официален представител на DAG Style за България – представи своите продукти в столичен клуб вчера. Специализирани в изработка на менюта и аксесоари за ХоРеКа сектора.

Специални гости на събитието бяха Джулия Палберти, Глобален директор „Маркетинг и бизнес развитие“ и Силвия Белоти, Официален фотограф на DAG Style.

 

Г-жа Палберти лично показа качествата на продуктите и с какво те се отличават от останалите производители в сектора. Чрез минималистичния дизайн, Menu Moda- DAG Style превръща менюто от обикновен функционален предмет в емоционален и модерен посланик на добрия стил.

Всички продуктови линии се произвеждат от устойчиви на околната среда материали – корк, регенерирана кожа (произведена от парчета от истинска кожа), целулозен материал и др.

Италианският бранд носи стил чрез смелите си цветове, очарователни текстури и с прецизността си към всеки един детайл от дизайна. С Menu Moda – DAG Style всяка маса се превръща във визитна картичка на ресторанта, носейки послание за устойчивост, отговорност и ангажираност – качества, с които компанията се гордее.

Продуктовата презентация протече в уютна атмосфера, с много кулинарни изкушения и приятни емоции за гостите. Имаше и специална изненада за всички присъстващи – томбола с награди – ваучери за отстъпка при покупка на продукти от Menu Moda.

 

Menu Moda предлага изработка на менюта от различни материали – кожени менюта, коркови менюта, менюта от PVC, еко менюта и др. Разгледайте всичките ни колекции тук: https://menumoda.bg/collections

Искате да получавате актуална информация за новостите, последните колекции, текущи промоции и събития, на които участва Menu Moda ?  Тогава последвайте нашата Facebookстраница на следния адрес: https://www.facebook.com/MenuModaITNCO/