Най-подходящото меню за заведение на морето

Меню за заведение на морето? Менютата в заведенията край морето винаги създават неприятности на управителите. Основният проблем е, че кориците и листовете се захабяват изключително бързо. Често се оказва, че не могат да запазят добрия си вид, дори в рамките на един сезон.

Вижте още „Най-подходящото меню за заведение на морето“

Как да изберем добър персонал за заведение?

Не е тайна, че днешната конкуренция в сферата на ресторантите, кафенетата и другите заведения е много висока и голяма роля в тази борба играе персоналът. Нивото и качеството на обслужване на клиентите или появата на проблеми в заведението зависи както от администрацията, така и от сервитьорите, барманите, готвачите и дори от миячите на съдове. В такъв случай, как да подберем точния персонал? Обикновено се пуска обява в специализираните сайтове.

Вижте още „Как да изберем добър персонал за заведение?“

Колко е важен дизайнът на менюто

Колко е важен дизайнът на менюто? Сигурни сме, че сте вложили наистина много усилия и средства в създаването на страхотен интериор в ресторанта си. Постигнали сте оригинална атмосфера, каквато няма наоколо. Оборудвали сте кухня за чудо и приказ. Подбрали сте страхотни ястия, които да предложите на гостите си. Но често собствениците и управителите на заведения забравят важността на един малък детайл: качествената изработка на менюта.

Ако не сте убедени, че външният вид на списъка с ястия и напитки играе някаква съществена роля, молим да прочетете следващите редове.

Вижте още „Колко е важен дизайнът на менюто“

Трикове за повече поръчки

Подходяща музика, вкусна храна, добро обслужване – със сигурност знаете, че това привлича клиенти в даден ресторант, затова Menu Moda ще ви даде няколко трикa за повече поръчки.  Но чували ли сте за психологията на менюто и за това как то може да повлияе върху поръчките?

Ще ви запознаем с няколко основни правила, върху които се гради изкуството на неустоимите менюта. За целта е нужна малко психология на клиента и няколко добри изследвания на специалисти по въпроса с менютата.

Вижте още „Трикове за повече поръчки“

Menu Moda със забележително участие на SIHRE 2018

Menu Moda представи две нови колекции по време на SIHRE 2018. Най-голямото изложение в ХоРеКА сектора се проведе в Интер Експо Център, от 7 ноември до 10 ноември.

Менютата от двете линии “CUSTOM” и “JUTE” са изпипани до най-малкия детайл . Със своите дръзки елементи и смели цветове, подходящи за всеки интериор. Освен стилни, те са и изключително качествени.

Вижте още „Menu Moda със забележително участие на SIHRE 2018“

Изживяването в ресторанта започва от красиво меню

Ето какво казват любезните ни партньори от Sofia Restaurant Week за Menu Moda:

„Ние избрахме Menu Moda!
Sofia Restaurant Week държи на качествената храна и незабравимото кулинарно преживяване, което предлагат участващите във Фестивала ресторанти.


Вижте още „Изживяването в ресторанта започва от красиво меню“

Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България

Продуктова презентация на менюта за заведения и хотели от Menu Moda. Компанията – официален представител на DAG Style за България – представи своите продукти в столичен клуб вчера. Специализирани в изработка на менюта и аксесоари за ХоРеКа сектора.

Специални гости на събитието бяха Джулия Палберти, Глобален директор „Маркетинг и бизнес развитие“ и Силвия Белоти, Официален фотограф на DAG Style.

Вижте още „Menu Moda с първа по рода си продуктова презентация за България“

Menu Moda представи менюта за заведения по време на SIHRE 2017

По време на СИХРЕ 2017 Menu Moda представи своите менюта за заведения от рециклирани и екологични материали, създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора – DAG Style.

Вижте още „Menu Moda представи менюта за заведения по време на SIHRE 2017“

DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017

DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017. Щандът на италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за маси беше специално декориран в aнтикварен стил.

Вижте още „DAG Style MENU MODA показа стил и класа по време на Host Milano 2017“

Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style

По време на СИХРЕ компания Menu Moda ще представи менюта от рециклирани и екологични материали. Те са създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора – DAG Style. Компанията следва концепцията си за опазване на околната среда и при създаването на своята колекция ECO.

Вижте още „Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style“