Menu Moda със забележително участие на SIHRE 2018

Menu Moda представи две нови колекции по време на SIHRE 2018. Най-голямото изложение в ХоРеКА сектора се проведе в Интер Експо Център, от 7 ноември до 10 ноември.

Менютата от двете линии “CUSTOM” и “JUTE” са изпипани до най-малкия детайл . Със своите дръзки елементи и смели цветове, подходящи за всеки интериор. Освен стилни, те са и изключително качествени.

Колекция “CUSTOM” е създадена с грижа за природата – изработена от 100% целулоза. Новите 5 цвята от колекция “JUTE” са способни да задоволят вкуса и на най-претенциозните клиенти.

Компанията се открои и с уникален щанд – плод на нестандартно съчетание между винтидж, модерен и бароков стил. Закачените снимки на менюта на стената и физическото им присъствие на място добави по-реална представа за продуктите на Menu Moda – DAG Style.

Цялостната визия беше завършена с малки детайли, без които щандът нямаше да има това излъчване и да предизвика такъв интерес у посетителите на изложението.

__________________________________________________________________________________

Menu Moda – DAG Style е на българския пазар от 2 години, като предлага висококачествени продукти, съобразени с желанията на своите клиенти. Менютата са изработени от корк, кожа, PVC и други екосъобразни материали, като своевременно са дизайнерски проектирани, за да удовлетворят желанията и на най-взискателните клиенти.

Разгледайте всичките ни колекции тук: http://menumoda.bg/collections

Искате да получавате актуална информация за новостите, последните колекции, текущи промоции и събития, на които участва Menu Moda ?
Тогава последвайте нашата
Facebook страница на следния адрес: https://www.facebook.com/MenuModaITNCO/