24/04/2019

Меню Мода отново взе участие в изложението – договаряне за професионалисти „За туризма от А до Я”. Тази година то се проведе от 16-ти до 23-ти април последователно в Слънчев бряг, Бургас и Созопол. Изложението е Бизнес ту бизнес ориентирано и събра на едно място хотелиери, ресторантьори и туроператори с компаниите, които предлагат продукти и услуги в полза на туристическия бизнес.

Нямаше как да пропуснем тази чудесна възможност да бъдем отново съвсем близо до нашите клиенти и партньори.

Организирахме атрактивен щанд, на който да изложим всички наши продукти в качеството си на официални представители на италианската компания за производство на менюта и аксесоари DAG Style.

Успяхме да покажем на място как изглеждат и какво е усещането да бъдат докосвани уникалните по рода си дизайнерски менюта, дъски за заведения и аксесоари за маса, създадени от DAG Style. Факт е, че на живо те са също толкова красиви и удобни, колкото изглеждат в сайта ни. И посетителите на изложението „За туризма от А до Я” бързо го забелязаха.

Наблегнахме малко повече на представянето на изисканите ни менюта от PVC колекцията, тъй като те са изключително издържливи, лесни за почистване и удобни при подмяна на листове. Освен това предлагат голям избор от размери и цветове и позволяват да се създаде персонален облик на всяко едно заведение.

Проведохме редица разговори с ресторантьори и хотелиери, заинтересовани от качествени, стилни и практични менюта и аксесоари за своите класни заведения. Някои от тях бяха клиенти, които отново избраха нашите услуги. Други – нови партньори, които се заинтересуваха от предложенията ни. Но всички те оцениха високо качествата на продуктите, които предлагаме.

И, разбира се, напомнихме, че сме много повече от търговци на готови папки.

В екипа ни работят специалисти, които предлагат цялостни решения на вечните проблеми с менютата на ресторантите. При работата си с MENU MODA нашите клиенти получават специализирани консултации по избора на подходящи продукти за конкретното заведение, както и професионален дизайн и печат на високо ниво на листите.