БЛОГ
Изживяването в ресторанта започва от красиво меню
Ето какво казват любезните ни партньори от Sofia Restaurant Week за Menu Moda:
"Ние избрахме Menu Moda!
Sofia Restaurant Week държи на качествената храна и незабравимото кулинарно преживяване, което предлагат участващите във Фестивала ресторанти.
С всяко издание на събитието ние предлагаме още по-интересни ресторанти, още по-виртуозни шеф готвачи, още по-професионални партньори и съмишленици.
Ето защо за петото издание на Sofia Restaurant Week през есента на 2018 г. ние поканихме за наши партньори Menu Moda, компанията, която предлага ексклузивно красивите и елегантни ресторантски менюта и аксесоари на DAG Style в България.
Менюто не е просто списък с изброяване на блюда и техните цени. То е първото докосване на гостите на дадено заведение до стила, грижата и отношението, което биха искали да получат.
За нас, неповторимото преживяване на всеки гост на Sofia Restaurant Week започва от първата стъпка в избрания ресторант, усмивката на персонала и красивото и добре оформено меню.
Италианският бранд DAG Style носи стил чрез смелите си цветове, очарователни текстури и с прецизността си към всеки един детайл от дизайна. Всички продуктови линии се произвеждат от устойчиви на околната среда, естествени материали - истински корк, целулозни фибри, регенерирана кожа и др.
И за да не бъдем голословни, ето какво си харесахме от богатия каталог на Menu Moda:
Колекция „SUGHERO“
Всички луксозни менюта в колекция SUGHERO са изработени от истински корк – екологичен материал, известен със своята устойчивост. Коркът е огнеупорен и с възможност за почистване и рециклиране. Освен че е перфектното решение за винен лист, може да се използва за всякакъв вид комуникация и да се съчетава лесно с всеки стил на обзавеждане. Оригинален и иновативен продукт, който ще придаде екологичен нюанс на изискания ресторант.
- Коркът е перфектното решение за винен лист
Кожени менюта за заведения, ресторанти и хотели – Fashion Line. Изцяло екосъобразна, колекцията е изработена от биоразградима регенерирана кожа и същевременно е истинско олицетворение на последните модни тенденции.
Изключително здрави и устойчиви, продуктите от тази серия са създадени да издържат на всякакви условия и при интензивна употреба. Подходящи са както за класически ресторант, така и за нощен бар. Предлагат се в различни размери – от винен лист до десертно меню.
- Подходящи са за всеки тип заведение – почистват се изключително лесно.
Еко менюта от Eco Line са изработени от 100% естествена целулоза. Колекцията е оригинална, иновативна и същевременно изцяло екосъобразна. Вдъхвайки нов живот на материала, използван за изработването на дънкови етикети, DAG Style прави менютата от тази серия изключително здрави и с възможност за пране в перална машина и гладене. Продуктите са устойчиви на употреба и не променят цвета си, а целулозата, от която са направени, е със сертификат “FSC” .
- Подходящи са за интензивна употреба – изключително здрави, могат да се перат."