Лято 2021 – трудно или успешно беше то за Меню Мода

Лято 2021 – трудно или успешно беше то за Меню Мода

2021-09-16

Сезон ляно 2021 приключи. За щастие, тази година той беше успешен и за голяма част от клиентите ни, и за самите нас. Беше наистина удовлетворяващо да видим заведенията по морския бряг работещи на пълни обороти, а хората в тях – усмихнати и доволни.

 

Решенията

Екипът на Меню Мода беше разположение на всички наши клиенти през цялото лято 2021. Както винаги, бяхме съвсем близо до вас – и в градовете, и в морските курорти. Посещавахме на място част от обектите, за да продължим да сме в близък контакт с работещите в ХоРеКа сектора. Не спирахме да разработваме и осигуряваме готови и работещи решения за улесняване на работата, съкращаване на разходите и подобряване на приходите. 

 

Дигиталните менюта

Дигиталните менюта, които пуснахме в употреба в началото на годината, бяха приети изключително добре. Удобствата, които осигуряват, са наистина незаменими. 
Намаляването на разходите за печат на нови хартиени менюта; възможността да се правят своевременни  корекции и ежедневни обедни менюта; опцията дигиталното меню да се използва като меню за доставки, без да е нужно да се поддържа самостоятелен, скъп сайт; облекчаването на работата на персонала – всичко това допадна изключително много на нашите клиенти в морските курорти и реши част от затрудненията им през това  лято. 

 

Новите колекции

В сезон лято 2021 успяхме да пуснем в продажба новите колекции менюта на DAG Style, които чакаме отдавна. Те са още по-стилни, издръжливи и практични. С тях може да се обнови цялостното усещане за заведението, да се добави модерен детайл като завършек и на интериора, и на преживяването на клиентите на заведението или хотела. 

 

Плановете за есента

Макар да влизаме в нов сезон, ние продължаваме да работим по същия начин – с грижа, внимание и компетенция. Влагаме всичко от себе си, за да бъдем стойностни партньори във вашия бизнес и да продължим заедно да го развиваме и обогатяваме. 

Очаквайте усъвършенстването на дигиталните менюта, разгледайте новите ни предложения за ХоРеКа сектора и не спирайте да използвате опита на нашите консултанти и специалисти.
 

Как да увеличите поръчките и да намалите разходите по време на локдаун (а и след това)

Как да увеличите поръчките и да намалите разходите по време на локдаун (а и след това)

2021-03-26

Когато времената се менят, ние не можем да стоим безучастни. Успехът на всеки бизнес се дължи на адекватното му ръководене и на въвеждането на полезни промени, когато е нужно. И тъй като периодът е наистина труден, ние създадохме нов начин да облекчим организацията, да увеличим поръчките и да намалим разходите на заведенията. Това, което разработихме специално за вас, е нещо съвсем ново, модерно, удобно и полезно – дигитално меню. 

 

Какво е дигитално меню

Вече разказахме и показахме подробно какво представлява дигиталното меню в статията ТУК. И все пак нека обобщим най-важното:


• Дигиталното меню е вашето персонално онлайн меню, качено на нашата специална платформа.
• Клиентът ви ще го разглежда през собствения си телефон от всяко място, където има интернет достъп.
• За да го използва, не е нужно клиентът да сваля приложение. 
• Клиентът може да последва линк, който да изпратите на имейл или съобщение.
• За да разгледа вашето дигитално меню, клиентът може да сканира специалния ви QR код. Как да разпространите QR кода си прочетете по-надолу в статията. 
• Дигиталното ви меню може да изглежда точно като хартиеното, но може да изберете и друг дизайн.
• След първоначалната настройка и инсталация, имате достъп до админ панела и можете сами (бързо и лесно) да качвате, премахвате, коригирате, активирате или деактивирате ястията и напитките, които предлагате. 

 

Какво печелите от дигитално меню, когато предлагате доставка до адрес

Можем да говорим наистина много по темата, но за дребните детайли ще препоръчаме да се свържете с нашите консултанти, които могат да отговорят на всичките ви въпроси и дилеми. Тук ще маркираме накратко какви са ползите да имате дигитално меню, когато предлагате доставка на храна по домове и офиси.

 

Няма нужда да печатате и разпространявате нови менюта всеки ден/седмица

Промените в дигитално меню стават само за минута и няма нужда да печатате нови хартиени менюта всеки ден или всяка седмица. 

След като въведете веднъж всички възможни ястия за обедно меню, можете да ги активирате и деактивирате само с един клик по всяко време на денонощието. На практика можете да оформяте ново меню всяка вечер или сутрин само за 2-3 минути. За вас ще е безплатно, а за клиентите ви ще е достъпно на секундата.

 

Менюто е леснодостъпно и изисква еднократно разпространение

За да покажете менюто на клиентите си, достатъчно е да предприемете няколко бързи и еднократни действия, с които да разпространите QR кода и/или линка към дигиталното меню. След това клиентите ви ще могат по всяко време да получават актуализираното меню, без повече усилия от ваша страна. 

Начините са много евтини или направо безплатни, а ще работят за вас месеци наред:

• Да залепите стикер с QR кода на вратата на заведението. Така всички посетители ще могат да запаметят линка и ще могат да разглеждат менюто и от домовете/офисите си.
• Да разлепите рекламни стикери с QR кода на подходящи места из града.
• Да направите миниатюрни, евтини листовки с QR кода, които да разпространите еднократно в областите, където са вашите основни клиенти.
• Да оставите стикери или листовки с QR кода на своите постоянни клиенти, за да може вашето дигитално меню да е на постоянно разположение за тях.
• Да сложите във Фейсбук и Инстаграм страницата си изображение с QR кода или линк към вашето дигитално меню (това ще ви спести ежедневното публикуване на ново меню, което прави страницата еднообразна и понякога обърква клиентите).
• Да изпратите изображение с QR кода или линк към вашето дигитално меню на лично съобщение до всеки клиент, направил запитване през социалните мрежи или по телефона.

 

Позволява да имате онлайн присъствие, без да имате сайт

Знаете, че днес всеки бизнес има нужда от онлайн присъствие, за да бъде забелязан и успешен. Това е особено важно за доставките до адрес. Но сега няма нужда да правите големи разходи за сайт, нито да чакате дълго време, за да ви има в интернет пространството.

Всъщност цялото ви дигитално меню ще бъде качено на наша онлайн платформа. Ние се грижим за дизайна, хостинга и поддръжката на функциите на платформата. Вие се грижите менюто да е актуално. А вашите клиенти ще могат да ви намират от дома си, от офиса си и от всяко друго място, където имат достъп до интернет. И да правят поръчки, разбира се.

 

Нямате нужда от нова организация или скъпи нови системи

Да имате дигитално меню не означава, че ще получавате поръчки онлайн, така че няма да се налага да въвеждате нови програми и да обучавате персонал. След като разгледат менюто ви, вашите клиенти ще поръчват по обичайния начин – като се обадят на телефона на ресторанта. Така няма да се налага да правите големи разходи и бавни и скъпи промени в организацията на работата си.

 

Вашето дигитално меню може да е готово и функциониращо само за няколко дни

Тъй като платформата е готова, на практика можете да имате работещо дигитално меню за броени дни. Освен че ще качим продуктите ви, ще получите и специално обучение, което ще ви позволи да поддържате менюто си сами оттук нататък. Наистина е лесно, а цените в момента са съвсем символични. Вижте ги ТУК

 

Менюто ще работи за вас по всяко време, във всякаква ситуация

Вашето дигитално меню със сигурност ще облекчи и разшири работата ви по време на локдаун. Но всъщност ще продължи да работи за вас и при обичайни обстоятелства, когато вашите гости се върнат по масите ви. Ще намали с около 30% нуждата от нови хартиени менюта, ще облекчи бюджета ви, ще създаде условия за по-бързо и модерно обслужване на клиентите в заведението, ще ви създаде имидж на иновативно заведение, което предлага модерни начини на обслужване. 

Дигиталното меню със сигурност ще помага на работата ви във всяко време, но и ще се хареса на клиентите ви и ще ги привлече към вас.

 

Дигитално меню – без такси за въвеждане и поддръжка до 1 септември 

В подкрепа на вашия бизнес, сега Меню Мода предлага изработка и поддръжка на дигитално меню на съвсем символични цени. Ще го създадем и поддържаме до края на август само за 50 лв. Научете всички подробности по промоцията ни ТУК и се свържете с нашите консултанти, ако имате допълнителни въпроси.
 

Какво се случи в Меню Мода през 2020 година

Какво се случи в Меню Мода през 2020 година

2020-12-15

Декември е към края си и дойде време и за нашата годишна равносметка. Какво постигнахме, как се развихме, дали пропуснахме нещо през тази изненадваща за всички ни 2020 година? И какво планираме за следващата?

Факт е, че 2020 година се оказа неочаквано трудна за целия свят. Голяма част от плановете на всички бизнеси пропаднаха, наложи се вместо да се развиват, да се стараят просто да оцеляват. За наше огромно съжаление, това се усети най-силно в сферата на туризма и ресторантьорството. 

И все пак Меню Мода не спря да работи за вас, стотиците ни клиенти. Не спряхме да търсим и развиваме нови и нови услуги и продукти, с които да помогнем на заведенията у нас да стават все по-успешни и по-добре функциониращи, въпреки или може би точно заради трудностите.

 

Менютата на DAG Style

Продължихме да се грижим да получавате най-подходящото за вас сред стотиците модели менюта DAG Style – Италия, които предлагаме. Дългогодишният опит на DAG Style и на нашите консултанти беше изцяло на ваше разположение, защото за нас е изключително важно да ви осигурим точно онова, от което имате нужда, и в крайна сметка да усетите реалните ползи от общата ни работа – подобрен имидж, улеснено функциониране, повече клиенти и поръчки. Уверяваме ви, че ще продължим да работим за вас със същия хъс и професионализъм и занапред.

Но най-вече държим да ви кажем, че бяхме изключително горди с вас, скъпи наши клиенти и приятели, които проявихте смелост и несломим дух и продължихте да искате да бъдете най-добрите. Вие вперихте поглед напред и не спряхте да инвестирате в своя бизнес, да подобрявате имиджа и функционалността на заведенията си. И ние сме убедени, че съвсем скоро ще усетите добрите резултати от своята борбеност. 

 

2020 година – появата на AFA ARREDAMENTI в България

През 2020 година успяхме да доведем в България една от най-големите италиански фирми за цялостен дизайн и обзавеждане на заведения и хотели – AFA Arredamenti. Като техни единствени официални представители за страната, ние предлагаме не само професионални менюта, престилки и аксесоари за маси за ресторанти, а и създаване и осъществяване на цялостна концепция за развитие на бизнеса. И то отново на най-високо ниво. 

Вече сме на прага на първия проект на AFA в България, който ще бъде реализиран през 2021.

 

2020 година – началото на дигиталните менюта

В тазгодишните условия на повишено внимание и отговорност към здравето на всички ни, разработихме и новата си концепция за дигитални менюта за ресторанти. Тя предлага лесен, удобен за поддържане и използване и най-вече безконтактен начин вашите клиенти да разгледат менюто ви.  

Платформата за дигитални менюта вече работи и можете да я изпробвате. И тъй като продължаваме да искаме най-доброто за вас, сме се постарали нашите дигитални менюта да са достъпни за всички заведения и да улеснят работата им възможно най-много. Към момента предлагаме дигиталните менюта с шестмесечен безплатен пробен период, в който заедно ще тестваме функционалностите и ще подобряваме услугата, докато я направим съвършена.

 

Конференциите и изложенията

Макар конференциите и изложенията през 2020 година да се случваха рядко и трудно, ние продължихме да участваме в тях и да се срещаме не само с ресторантьори, а и с хотелиери, магазинери, месопреработватели и др. Така успявахме да сверим часовниците си с текущото време в бизнеса, за да останем възможно най-близо до вас, нашите клиенти, и да продължаваме да се стараем да даваме реални решения на най-наболелите ви проблеми. 

 

Сайтът на Меню Мода

През 2020 година сайтът ни получи изцяло нов, съвременен и елегантен облик. 

Стартирахме и регулярен блог, в който да ви даваме актуална и полезна информация за развитието и просперитета на бизнеса, за начините да преодолявате проблемите, за световните тенденции и добри практики в ресторантьорството. 
В блога ни се включи и новата ни рубрика „Рецепти от цял свят”, в която подбираме конкретни оригинални идеи за обновяване и разнообразяване на менюто на ресторанта си, за да продължите да поддържате любопитството на клиентите си и да им осигурявате нови приятни преживявания.

 

Какво планираме за 2021

През 2021 година можете да очаквате новата колекция от менюта на DAG Style. Те ще притежават същия изискан стил и прекрасно качество, което познаваме и ценим.

Ще продължим и работата си с AFA, защото се надяваме все повече заведения, хотели и магазини в България да изглеждат толкова привлекателни, колкото са в мечтите ни и във въображението на италианските специалисти. А съвсем скоро ще покажем и как изглежда първият реализиран AFA проект в  България.

Ще се погрижим дигиталните менюта да станат достъпни за всички заведения и да облекчат максимално управлението им и комуникацията с гостите им. И няма да спираме да усъвършенстваме функционалността им, за да сме сигурни, че ще внесат нужното облекчение в работата ви.

Ще продължим да поддържаме блога с полезна информация и ще очакваме от вас още повече въпроси, идеи и предложения, за да можем да сме още по-адекватни на вашите нужди и желания. Не се колебайте да ни пишете какво искате да видите и чуете, какво ви интересува или тревожи, с какво можем да ви бъдем още по-полезни.

Работим и върху стартирането на подкаст със специалисти в ресторантьорския бизнес, които ще разказват за предизвикателствата и тайните на дългогодишните си успехи. Очаквайте първия епизод съвсем скоро!

И изобщо, ще останем на ваше разположение, за да ви помогнем в трудностите и да бъдем ваши добри партньори, както винаги досега.

Надяваме се да имаме една прекрасна, щастлива, успешна и най-вече споделена 2021 година. Заедно.
 

Рецепта за италианска шоколадова ковиля (Coviglia al cioccolato)

Рецепта за италианска шоколадова ковиля (Coviglia al cioccolato)

2020-11-26

В поредицата ни „Рецепти от цял свят” отново се връщаме към Италия – родината на голяма част от най-популярните ястия в света. Този път обаче ще обогатим менюто на ресторанта ви с една рецепта за италиански десерт, наречен шоколадова ковиля. 

В повечето ресторанти десертите не са добре представени, което определено е загуба както за клиентите, така и за заведенията. Убедени сме, че лесната шоколадова ковиля ще ви помогне да се справите с този проблем.

 

Какво е ковиля

Ковиля (на итал. – coviglia) е традиционен десерт от Неапол, който датира от 18-ти век. Спада към групата semifreddo, което на италиански означава „полустудено“ или „полузамразено“. Текстурата му е между сладолед и мус. Той е копринен, кремообразен, студен и  изключително вкусен. Това е перфектният италиански десерт за любителите на шоколада, които искат да се охладят през летните жеги или просто да похапнат нещо вкусно по всяко друго време.

Неапол е наистина популярен със своята местна кухня. Пица „Наполи” очевидно е най-известното ястие, произхождащо от този красив град. Но вероятно не много хора знаят, че неаполитанската кухня, която познаваме днес, е дълбоко повлияна от кулинарните традиции на французите и испанците, управлявали града дълги векове. Ковиля е един такъв пример, а самото име произлиза от испанската дума cubillo - малък варел. Причината вероятно е във формата на съда, използван за сервиране на десерта.

В традиционната ковиля не се смесват различни вкусове. Най-класическите версии на този италиански десерт са шоколад и кафе, въпреки че съвременните варианти могат да включват лешник и ягода. В миналото в Италия са се продавали в малки алуминиеви съдове, но сега можете да ги срещнете във всяка сладкарница или джелатерия в малки пластмасови чаши.

Приготвянето на сладолед в ресторант може да бъде сложно, но semifreddo е съвсем друг десерт. Не е необходимо да имате машина за сладолед, за да приготвите шоколадова ковиля, и ще бъдете изненадани колко е лесно да направите и съхраните този фин полусладолед, без нужда от допълнителни инвестиции в кухнята.

Едно от големите предимства на тази шоколадова ковиля е, че се приготвя бързо и се съхранява във фризер. Преди да я сервирате, е достатъчно да извадите купичките за 5 минутки, колкото да се отпуснат. 

 

Рецепта за шоколадова ковиля

Продукти (за 10 порции):

150 г черен шоколад, грубо нарязан, плюс допълнително настърган шоколад за гарнитура
350 мл бита сметана (35%)
3 белтъка
1 супена лъжица лимонов сок
4 жълтъка
80 гр гранулирана захар
2 супени лъжици ром

Приготвяне на шоколадова ковиля

Разтопете нарязания черен шоколад в микровълнова печка или на водна баня и го оставете настрани да се охлади леко.

Разбийте сметаната и оставете настрана. 

Разбийте белтъците с лимоновия сок, докато се образуват твърди върхове, и ги оставете настрана. В купата на електрически миксер разбийте жълтъците и гранулираната захар, докато станат пухкави и бледи.

Добавете рома и разтопения шоколад към яйцата и продължете да бъркате, докато се смесят. Внимателно добавете разбитата сметана и белтъците и разбъркайте с шпатула, докато получите гладка, хомогенна смес. Бъркайте внимателно, за запазите пухкавостта на сместта.

Разсипете чашки или купички за сервиране и поставете във фризера за поне 4 часа. Извадете от фризера 5 минути преди сервиране. 

Преди сервиране украсете с настърган черен шоколад.

Италианска рецепта за тарт от полента, наденица и броколи

Италианска рецепта за тарт от полента, наденица и броколи

2020-11-13

В рубриката „Рецепти от цял свят” отново сме на италианска вълна и този път сме ви подбрали страхотна рецепта за полента – едно от най-популярните традиционни италиански ястия. Можете да я използвате при създаването на новото меню на ресторанта си, за да внесете в него още съвременен стил и вкус. Ястието е различно, здравословно, лесно за приготвяне и изключително вкусно. Сигурни сме, че клиентите ви ще се влюбят в него. 

Ето малко повече за самото ястие.

 

Какво е полента

Полентата е каша от варено във вода царевично брашно, което прилича на нашенския качамак. Но докато обикновеното царевично брашно е по-едро смляна царевица, то полентата е много по-фина и прави текстурата на ястието кремообразна. По-едрото смилане дава различна текстура, но ако не я харесвате, винаги можете да сложите царевичното брашно в блендер, за да получите по-фино смилане. 

Често при варенето на полентата се добавя бульон, подправки или мляко, за да се подобрят вкусовите качества на ястието. Към нея могат да се добавят сирена, месо, риба, зеленчуци, гъби, подправки, дори плодове и захар.

Полентата определено е питателна и здравословна, когато е направено с качествени съставки и добавки. Тя е без глутен, вегетарианска, без млечни продукти, без яйца и без ядки.  

Макар доскоро в Италия да е смятана за храна на простолюдието, днес тя е често предлагана в италианските ресторанти и улични заведения заради невероятното многообразие от вариации на приготвяне, които предлага.

 

Произходът 

Всъщност полентата има много древен произход. Самото име се използва още от древните римляни, но по тяхно време се приготвя със спелта – вид пшеница. Подправя се обикновено с мляко, сирене, агнешко или свинско месо. 

Царевичната полента се появява едва преди около 500 години, когато Колумб донася царевицата в Европа. За кратко време тя се превръща в едно от основните ястия на населението на Алпите и Апенините и традицията продължава и до днес.

 

Различните видове полента в Италия

Полентата е едно от най-популярните ястия в Италия и придобива различни варианти в зависимост от региона. Най-често се приготвя със сирена или месо, но вариациите са на практика безброй.

В Сардиния ястието се нарича purenta или farru и представлява мека каша от ечемичено брашно, което често се обогатява с телешки бульон. В Тоскана може да се намери полента, приготвена с кестеново брашно, докато във Валтелина е известна т. нар. тараня, приготвена с елда и царевица. В останалата част на Ломбардия се прави с царевично едромляно брашно и се използва за гарнитура на месни ястия. Има версия, наречена pasticciata, в която се добавят наденица, домат и гъби. В Комо, Триест и Венеция се гарнира и с риба.

На юг, към Неапол, Фоджа и Бари, различни видове полента се предлагат като вкусна улична храна.

Полентата се яде и в сладък вариант: във Виченца е с мляко, захар, ябълки и сушени плодове, в Триест е омекотена от сливов сироп и ром, в Бергамо е с бадемова паста и шоколад.

 

Рецепта за тарт от полента с наденица и броколи

Рецептата, която ще ви представим тук, може лесно да стане част от новото меню на ресторанта ви. Тя е лесна, атрактивна и модерна. Освен това е удобна, тъй като можете да приготвите предварително полентата, която да използвате дори на следващия ден. 

Продукти за тарт от полента с наденички (за 4 порции):

1 л зеленчуков бульон
200 г полента (фино царевично брашно)
50 г настърган пармезан
140 г броколи
200 г настъргана моцарела
100 г полусушени домати
1 скилидка чесън
4 бр. италианска наденица (например чоризо), нарязана на хапки

Подготовка на полента

Сложете бульона да заври и бавно изсипете брашното, докато се абсорбира напълно. Намалете котлона и разбърквайте бързо в продължение на 5 минути, след което отстранете изцяло от огъня. Сложете в готовата полента 1 супена лъжица пармезан, след което я разстелете върху голям лист за печене на слой около 2-3 см.

Приготвяне на тарта

Загрейте фурната до 190ОC  (170ОC  с вентилатор или газ 5).

Сварете броколите в подсолена вода за около 2 минути, отцедете добре, след което изплакнете със студена вода.

Поръсете моцарелата и останалия пармезан върху разстелената полента, след това отгоре наредете доматите, чесъна, броколите и наденицата. Печете 20 минути, докато наденицата се зачерви и крайчетата на полентата станат хрупкави.

Предимствата на италианския начин на обзавеждане на заведения и хотели

Предимствата на италианския начин на обзавеждане на заведения и хотели

2020-11-03

Както знаете, италианската компания за обзавеждане на заведения и хотели AFA Arredamenti вече има официално представителство в България. AFA проектира и реализира мебелировка, оборудване и аксесоари за създаване на уникални ресторанти, барове, хотели, дискотеки и магазини.

AFA Arredamenti работи в България по утвърдения си и добре познат в цял свят италиански маниер.  

 

Какво се изисква от вас? Съвсем малко!

Като начало трябва да искате да развивате бизнеса си по възможно най-добрия начин. Да имате желание да бъдете модерни, функционални, да осигурявате на своите клиенти не само добро обслужване, а и оригинална атмосфера и приятно преживяване.

След това трябва да намерите подходящо помещение, в което да развивате дейността си или да решите да обновите помещението, в което работите в момента. Целта е една: да го модернизирате и да го направите отново атрактивно за гостите си.

До получаването на мечтания ресторант, хотел или студио ви остава само да направите структурните ремонти, ако има нужда от такива, и да се свържете с AFA Arredamenti, които ще свършат всичко останало.

Ето как се работи с AFA Arredamenti при обзавеждане на заведения и хотели и какви допълнителни ползи ще получите, когато изберете да работите с тях.

 

Ще имате доверен партньор, който ще се погрижи за всичко

В мига, когато решите да наемете AFA Arredamenti, вече сте спечелили добросъвестен съюзник в развитието на вашия бизнес. AFA Arredamenti ще се погрижи за всичко – от сътворяването на дизайна през производството на мебелите и оборудването до окончателното обзавеждане на заведения и хотели. 

Във всеки един етап от появата на новия ви облик за вас ще се грижат дългогодишни професионалисти, специализирани в своята област. Нещо повече, те ще бъдат добре координирани. Така няма да се налага да търсите фирми за следващия етап, да се опитвате да препредавате информация и да сработвате екипи. 

Няма никакво съмнение, че подобен начин на работа ще ви спести изключително много време, нерви и средства. От началото до края ще контактувате основно с един човек, който ще е в течение с всичко, което се случва с проекта и изпълнението му. Той ще управлява, координира и контролира цялостната работа и ще се свързва с вас, когато има нови идеи и когато трябва да получи вашето одобрение. 

През това време вие можете да продължите спокойно да управлявате бизнеса си или да почивате безгрижно.

 

Получавате уникален италиански дизайн на световно ниво

Италианският дизайн при обзавеждане на заведения и хотели неслучайно е популярен в цял свят. Той е модерен, стилен, разпознаваем и не на последно място, изключително функционален. 

За всяко едно заведение или хотел в AFA се изработва индивидуален дизайн, съобразен с особеностите на помещението, бюджета и концепцията на бизнеса. Това включва специално проектирани мебели и аксесоари, изработени по поръчка.

Освен оригинален, стилен и приятен за гостите, новият интериор на заведението ви ще бъде и изключително функционален и удобен за работа на персонала. Това осезаемо ще повиши бързината на обслужване и прави заведението популярно и обичано от клиентите.

 

Подарък: безплатен първоначален 2D проект

Като израз на своята добросъвестност  AFA предлага на клиентите си безплатен първоначален 2D проект за обзавеждане на заведения и хотели. Без никакви ангажименти от ваша страна. Щом решите да работите с компанията, проектът може да бъде преработван дотогава, докато го одобрите.

 

Получавате качествено изработени мебели и аксесоари, точно каквито са в проекта

В петдесетте години, в които работи, AFA е създала цялостен цикъл за обзавеждане на заведения и хотели, който включва производство и обработка на мебели по поръчка, ламперии, мокет и паркет, врати и дограма, аксесоари от плат, тапицерия, завеси, осветителни тела и аксесоари. Компанията участва във всички етапи от създаването им – от проучването и подбора на материалите до реализацията на мебелите. Завършен е и производственият цикъл за обработка на дърво, метали, тапицерия, плат и осветление. 

Така AFA успява да гарантира прецизно и качествено изпълнение на перфектния интериорен проект, който ще създаде за вас.

А на вас не ви се налага да търсите и координирате производители и екипи за различните елементи в обзавеждането на помещението.

 

Осигурен професионален монтаж на необходимото обзавеждане за заведения и хотели

След като всичко е произведено, остава само едно: да бъде монтирано и инсталирано във вашето помещение. Тук отново няма нужда от активно участие от ваша страна – екипите на AFA идват на място и реализират първоначалния проект във вида, в който сте го одобрили. За вас остава само да определите дата на откриването и да прережете лентата.

 

Кратък и твърд срок на изпълнение

В дългогодишната си история AFA Arredamenti няма нито един неспазен срок при обзавеждане на заведения и хотели! 
А сроковете са наистина кратки – за повечето проекти на компанията са необходими само два месеца от началото на работата по интериорния дизайн до издаването на завършения обект.

 

По желание – последващо обслужване и поддръжка 

При желание от ваша страна компанията е готова да поеме обслужването и поддръжката на обзавеждането и оборудването, което е изработила и монтирала за вас. Така решавате лесно и постоянния проблем с грижата за доброто състояние на цялостното обзавеждане на заведения и хотели.

 

Изберете една или всички услуги наведнъж

Разбира се, не сте длъжни да поръчате всички услуги на AFA наведнъж, въпреки несъмненото удобство. Компанията предлага всичките си услуги и поотделно и можете да използвате всяка една от тях самостоятелно в зависимост от своите нужди и предпочитания.

 

Къде да намерите AFA Arredamenti

Ако искате да работите с AFA Arredamenti в България или да научите повече за работата им при обзавеждане на заведения и хотели, свържете се с нашите консултанти още сега.
 

Сайтът използва бисквитките (Cookies), които ни помагат да предоставим определени полезни функционалности. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки съгласно нашата Политика за използване на бисквитки.