Дигиталното меню е лесно за управление !

Ще се справите перфектно, дори никога да не сте опитвали


Можете да работите по него съвсем сами, от компютъра или телефона си, по всяко време на денонощието. Без ограничение и безплатно. Административният панел е прост и интуитивен. Ето как изглежда !


Управлявате категории

Можете лесно да създавате неограничен брой имена на категории с храни и напитки. Можете да ги коригирате или деактивирате за минута. Има възможност да пренареждате в листата само с влачене.


Създавате продукти

Изключително лесно е. Пишете в съответните графи името и кратко описание (по желание), прикачвате снимка, отбелязвате категорията, към която ще влиза продукта. При нужда редактирате или изтривате


Редактирате продукти

По всяко време можете да променяте името, категорията, кода, цената, грамажа, описанието или снимката на всеки един продукт в менюто си. Става бързо и лесно, можете да го правите дори от телефона.


Следите статистики

Разполагате с информация кои категории и продукти са най-често разглеждани, кои са най-поръчвани и кои са най-безинтересни. Това помага да оптимизирате менютои и да поддържате интереса на гостите си.

Получавате обучение.

Заедно с инсталирането на своето дигитално меню ще получите и обучение как да боравите с него. Ще пробвате всичко под надзора на специалист, ще зададете всичките си въпроси и ще придобиете нужната увереност.