MENU MODA

×

ПРЕДИМСТВА

КАЧЕСВТО

Всички менюта за заведения в МЕНЮ МОДА са изключително качествени и издържат на интензивна употреба години наред. За да докажем това, ние сме може би единствените в света, които осигуряват тримесечна фабрична гаранция за качество. На менютата, изработени от еко кожа и корк, даваме едногодишна гаранция. Но те изглеждат прекрасно много по-дълго.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

С менютата за ресторанти на МЕНЮ МОДА не се налага да подменяте цялото меню при всяко ново предложение. Лесно е да подмените само една или няколко страница при нужда. Можете да имате съвсем ново, евтино меню всеки ден! Различните видове захващане позволяват да изберете удобен за вас вариант – с джобове, бинд, ластик или клипсове.

ОРИГИНАЛНОСТ

Оригиналността не винаги е стилна. Но менютата за ресторанти в МЕНЮ МОДА са създадени от италиански дизайнери. Професионалният дизайн означава, че безупречният стил е комбиниран с изключително удобство за вас и за вашите гости. Вариантите, сред които да избирате, са разнообразни и ще съвпаднат перфектно с вашата визия за заведението.

ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

В МЕНЮ МОДА ще получите лична консултация, за да подберете меню, подходящо точно за вашия стил и цели. Освен това ще направим професионален, продаващ дизайн на вътрешните страници и ще ги отпечатаме. Предлагаме и аксесоари за маса, сметници, портфейли, черни дъски и други ефектни допълнения към добрия ви стил.